Zoeken naar elektronisch visum turkije

elektronisch visum turkije
e-Visum Elektronisch aanvraagsysteem voor een visum van de Republiek Turkije.
In 3 Stappen Het e-Visum is gereed! U kunt verder gaan met de aanvraag voor een e-Visum door uw paspoortgegevens in te vullen. U kunt betalen met Mastercard, UnionPay of Visacard. Nadat de betaling hebt plaatsgevonden zal er een link naar uw e-mailadres worden gestuurd.
Evisum Turkije aanvragen? Lees deze tips EERST.
Een geautomatiseerd systeem verwerkt uw aanvraag binnen no time. VISUM IS DIRECT TE DOWNLOADEN. U kunt zelf het visum direct downloaden vanaf de website van de Turkse overheid. VERSPREID HET WOORD! Natuurlijk vertelt u anderen over deze geweldige dienst! Over het evisum. Op onze website evisumvoorturkije.be informeren we onze bezoekers over het turkse E-visum. Sindskort is men verplicht om voor Turkije via het internet een evisum aan te vragen. Dit evisum kunt u aanvragen via de website van de Turkse ministerie van Buitenlandse zaken: httpsevisa.gov.tr.: Op het vliegveld kunt u geen visum meer aanvragen. Dit kon eerder wel en de kosten bedroegen 25 USD per persoon en u diende lang in de rij te staan. E-visum aanvragen op Turkse luchthaven is straks niet meer mogelijk! Alle betaalmogelijkheden van een online visum op een rij. Online visum aanvragen? Evisumvoorturkije.be helpt u! 5 populairste bestemmingen in Turkije. Het e-visum voor Turkije. Wat is het e-visum?
Visum Turkije aanvragen Online Nederlands aanvraagformulier.
Het visum voor Turkije kan eenvoudig en snel online worden aangevraagd. De kosten bedragen 4995, per persoon en betalen kan veilig middels iDeal, Bancontact, creditcard of PayPal. Bekijk video met uitleg. Let op: Sinds 20 februari 2020 hebben reizigers met een Europees paspoort of Europese identiteitskaart geen visum voor Turkije meer nodig. Houd wel rekening met enkele verplichte corona-maatregelen die gelden voor elke reiziger die Turkije betreedt. Daaronder valt het invullen van een digitaal formulier, waarin wordt gevraagd naar paspoortgegevens en het recente reisverleden. Ook moet meestal een PCR-testresultaat of vaccinatiebewijs kunnen worden overhandigd. Informeer bij uw luchtvaartmaatschappij naar de meest actuele verplichtingen. Overzicht van de aanvraagprocedure. Het e-visum Turkije aanvragen doet u door het online aanvraagformulier in te vullen, dit duurt ongeveer 5 minuten. Betaal het visum eenvoudig en veilig via uw eigen bank met iDEAL, Bancontact, PayPal of creditcard. Het visum Turkije wordt per e-mail naar u toegestuurd. Bij spoedaanvragen gemiddeld al na 14 minuten. Wie heeft een visum nodig voor Turkije? Gaat u in 2021 of 2022 op vakantie of zakenreis naar Turkije?
Visum voor Turkije België in Turkije.
Visum voor Turkije. Vanaf 2 maart 2020 zijn Belgen vrijgesteld van visa voor reizen naar Turkije en dit voor een verblijf van 90 dagen gedurende een periode van 180 dagen. Voor een visum voor lang verblijf, moet u zich richten tot de Turkse Ambassade of Consulaten in België.
Elektronisch visum Turkije VAB-Magazine.
Sinds 2014 moet je het visum voor Turkije op voorhand online aanschaffen. Het ter plaatse aankopen is niet meer mogelijk. Elektronische visum aanvragen. Bij een reis naar Turkije moest je vroeger het visum gewoon op de luchthaven kopen. Tegenwoordig moet je echter op voorhand een elektronisch visum aanvragen via https//www.evisa.gov.tr/.: Let op, je paspoort moet nog 6 maanden geldig zijn na je geplande trip. Het e-visum kun je ten vroegste 90 dagen op voorhand aanvragen en blijft 180 dagen geldig. Een last minute boeken naar Turkije is dus nog perfect mogelijk. Naast het e-visum moet je ook het identiteitsdocument waarmee je het e-visum hebt aangevraagd bij je hebben. Het e-visum moet ook afgeprint zijn. Betalen doe je met een kredietkaart en terugbetalingen zijn niet mogelijk. Kijk bij het invoeren van je gegevens alles goed na, want als je een fout maakt en een nieuw e-visum moet aanmaken, dan moet je opnieuw betalen. Vorig artikel Rijbewijs halen? Dit moet je weten over de rijopleiding! Volgend artikel Getest: snelste manier om te betalen bij Franse péage. GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR. Bij terugkeer formulier invullen! 11 tips om reizen met kinderen gemakkelijker te maken.
Visum Turkije Online e-visum Turkije aanvragen.
Please click here if you are not redirected within a few seconds. Paspoort of identiteitskaart visum Turkije. Spoed visum Turkije. Visum Turkije verlopen. Visumplicht voor Turkije. Visum Turkije via iDEAL. Visum bij aankomst Turkije. Geldigheid van een visum Turkije. Uitleg aanvraagformulier visum Turkije.
E-visum voor Turkije afgeschaft voor Belgen en Nederlanders.
Vellig online je reis boeken, vergund online reisbureau. Vellig online je reis boeken, vergund online reisbureau. Je bent hier. Visum ESTA USA. E-visum voor Turkije afgeschaft voor Belgen en Nederlanders. Lees hier de voorwaarden om zonder visum naar Turkije te reizen. Geen visum meer vereist voor Turkije met de volgende voorwaarden.: U heeft de Belgische of Nederlandse nationaliteit. Uw aankomstdatum is na 1 maart 2020. U heeft een geldige identiteitskaart of internationaal reispas dat nog 6 maanden geldig is. Uw verblijf in Turkije mag de 90 dagen niet overschrijden. U reist via een reisorganisatie vlucht hotel. Voor reizigers die aankomen tot en met 1 maart 2020. Een e-visum voor Turkije is verplicht sedert 2015. Kostprijs 35 USD. Een visum kopen op de luchthaven is niet meer mogelijk. Belangrijk voordeel van het e-visum: het verkort enorm de wachtrijen in de luchthaven bij aankomst. Zijn er dan geen nadelen? Jawel maar voor alles is er een oplossing uitgedacht. Bekijk het promofilmpje van het Turks ministerie. De prijs voor het visum bedraagt 35 USD per persoon ca.
Veelgestelde vragen over het visum Turkije.
U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash. Wanneer u een vraag over uw aanvraag heeft staan wij u graag te woord! We zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar. Op de contactpagina op deze website vindt u onze contactgegevens. Wat is een e-visum? Een e-visum is een officieel document dat u toestemming geeft naar een land te reizen en binnen dat land te reizen. Het e-visum is een elektronisch alternatief voor het reguliere visum en wordt afgegeven door de overheid van het betreffende land. Een e-visum vraagt u volledig digitaal aan, u hoeft hiervoor dus niet naar de ambassade. Na toekenning ontvangt u uw e-visum per e-mail. Voor Cuba geldt dat u uw e-visum per post ontvangt, voor China ontvangt u zowel per post als per e-mail documenten. Hoe lang van tevoren kan ik mijn visum aanvragen? U kunt uw visumaanvraag al geruime tijd van tevoren bij ons indienen. Wij kunnen uw visumaanvraag maximaal 3 maanden voor uw aankomstdatum indienen bij de overheid. Kan ik mijn e-visum voor Turkije verlengen?

Contacteer ons