Spoed visum Turkije


U gaat binnenkort op reis naar Turkije, voor toeristische doeleinden. U dient dan voordat u naar Turkije reist een visum aan te vragen. Heeft u dit nog niet gedaan, en vertrekt u binnen een paar uur al? Dan kunt u nu gelijk een spoedvisum voor Turkije aanvragen. U doet uw aanvraag heel eenvoudig op deze website, waarna wij uw visum al binnen enkele uren naar u opsturen.

Hoe vraag ik het spoedvisum voor Turkije aan?

Om het spoedvisum voor Turkije aan te vragen hoeft u alleen het aanvraagformulier in te vullen. Vul al uw gegevens zo nauwkeurig mogelijk in en geef de datum aan wanneer u zal aankomen in Turkije. Betaal aan het einde van uw aanvraag de vaste prijs van €24,90 met Bancontact (Mister Cash) of iDEAL. Na de betaling zullen wij uw aanvraag gelijk binnenkrijgen met de melding dat u al snel zal vertrekken en daarom het spoedvisum aanvraagt. Uw aanvraag wordt dan gelijk met voorrang behandelt.

Hoe snel wordt het spoedvisum geleverd?

Op welke dag u uw visum ook aanvraagt, wanneer dit gedaan wordt overdag zullen wij uw aanvraag per direct verwerken. Over het algemeen ontvangt u het visum dan binnen één uur al in uw e-mail inbox, maar dit kan uiterlijk een paar uur duren. Wanneer u echter buiten onze werktijden uw aanvraag indient zullen wij er de volgende ochtend direct mee aan de slag gaan en ontvangt u het visum dan binnen het uur.

Wanneer u al in één uur naar Turkije reist zou u voor de zekerheid ons kunnen contacteren. Wij zijn bereikbaar via de online chat, contactformulier en u kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.

Het is mogelijk om het visum per post te ontvangen, maar u dient er dan rekening mee te houden dat het dan pas de volgende werkdag geleverd kan worden.

Verschilt de geldigheid van het spoedvisum?

U hoeft zich geen zorgen te maken over andere voorwaarden voor het spoedvisum. Net als het visum dat u anders zou aanvragen heeft het spoedvisum een geldigheid van 180 dagen. Ook de voorwaarden om het visum te kunnen ontvangen en om Turkije binnen te mogen zijn hetzelfde voor het spoedvisum.

Ook bij het spoedvisum moet uw paspoort gewoon nog 150 dagen geldig zijn bij aankomst in Turkije. Is dit niet het geval, dan kunt u geen visum ontvangen en dient u vooraf een nieuw paspoort te regelen. Reist u met een identiteitskaart? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de geldigheid van uw identificatiebewijs.