Turkije: ideaal voor een fijne paasvakantie

Posted on apr 4, 2017


In Turkije is het met Pasen al heerlijk om te vertoeven, zeker als je een bestemming langs de Turkse Rivièra zoals Side, Belek, Kemer, Antalya of Alanya kiest. Hier zijn de temperaturen in deze tijd van het jaar al rond de 21°C, maar ’s avonds koelt het wel af een beetje af. Houd er ook rekening mee dat het er nog af en toe kan regenen maar dat mag de paaspret niet drukken.

De paasvakantie is de perfecte periode om naar Turkije te gaan. In april is het er heerlijk door het zachte mediterraanse klimaat en je hebt veel meer garantie op mooi weer dan in België of in Nederland. Turkije, dat op het grensgebied van Europa en Azië ligt, biedt bovendien een verrukkelijke combinatie van westerse en oosterse culturen die je samen met de kinderen die nu paasvakantie hebben eens heerlijk kunt ontdekken. Ontdek nu met het hele gezin het magische Turkije en vraag op tijd een e-visum Turkije aan via E-visumVoorTurkije.be.

Turkse Rivièra

Flaneren op het strand, heerlijk winkelen, watersporten, spa’s, golf, fietsen… je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het wel aan de Turkse Rivièra. Een ruime selectie aan luxe hotels, leuke familiehotels of geweldige all-in resorts zorgen ervoor dat er hier voor ieder budget een vakantie op maat te vinden is.

Als je deze paasvakantie erop uit wilt, is de Turkse Rivièra een perfecte uitvalsbasis om een excursie naar de antieke stadsruïne van Sagalassos of naar Aspendos, een stad uit de oudheid met het best bewaarde Romeinse theater te maken. Ook een absolute aanrader is een tripje naar de oude stad Hierapolis en de beroemde kalkterrassen van Pamukkale. Het warme kalkhoudende water dat van de rotsen afstroomt zorgt voor een uniek, hagelwit uitzicht. Deze tripjes zijn ook uitstekend met kinderen te maken.

Kortom, echt iets om naar uit te kijken met de paasvakantie voor de deur. Als je besluit om naar Turkije te gaan heb je wel een visum nodig. Gelukkig kun je dat nu heel gemakkelijk binnen 12 uur online aanvragen in het Nederlands en met Bancontact of iDEAL. Bij ons kun je voor € 24,90 al een visum Turkije aanvragen. Gewoon doen en lekker genieten van een heerlijke vakantie in Turkije!