Turkije visum voor 15 euro


Een visum voor Turkije

Een visum voor Turkije kun je eigenlijk binnen vijf minuten bestellen en regelen. Binnen 12 uur zul je dan je bestelde visum per e-mail in je inbox ontvangen. Natuurlijk wordt iedere aanvraag door ons gecontroleerd en je zult een officieel visum voor Turkije ontvangen. Voor € 15 een visum voor Turkije aanvragen is echter niet meer mogelijk, de regering van Turkije heeft de prijzen voor het visum verhoogd en je kunt bij ons jouw visum bestellen voor € 24,90 per persoon. Wij zijn ervan overtuigd dat wij het visum leveren voor een schappelijke prijs en jouw aanvraag zal uiteraard meteen door ons worden behandeld.

Visum voor Turkije online aanvragen

Je kunt je visum voor Turkije niet meer op het vliegveld kopen; dit moet je dus voordat je naar Turkije reist in orde te maken, zodat jij dit bij aankomst in Turkije kunt laten zien.

De Turkse overheid verplicht elke persoon uit België en Nederland, ook kinderen en baby’s, om vooraf een visum aan te vragen. Bij de Turkse ambassade kun je een Turks visum kopen met een creditcard, maar omdat veel Nederlanders nog niet in het bezit van een creditcard zijn, zijn wij gestart met een Bancontact service voor Belgen en iDEAL service voor Nederlanders. Daarnaast is onze gehele site in het Nederlands, wat wel zo gemakkelijk is.

De oude prijs voor een Turkije visum was € 15 euro, maar doordat de kosten voor BTW, de verwerkingskosten voor de betaalservice, de administratiekosten zijn verhoogd en de koers van de Euro tegenover de Amerikaanse dollar niet zo gunstig is, is een visum voor Turkije nog slechts te koop voor een duurdere prijs per visum.

Een visum voor Turkije voor € 15 is helaas nergens mogelijk, zoals eerder gemeld door de kosten voor administratie, de wisselkoerskosten, BTW en de kosten voor services van Bancontact (Mister Cash) en iDEAL.

Een visum voor Turkije voor € 15 aanvragen

Het aanvragen van een visum voor Turkije is erg eenvoudig, maar de prijs en kosten zijn, zoals eerder gemeld, geen € 15 maar € 24,90 per persoon, inclusief BTW. Bij ons kun je gemakkelijk visums aanvragen voor het gehele gezin en eenvoudig betalen met Bancontact en iDEAL. Zowel Belgen als Nederlanders dienen bij aankomst in Turkije over een geldig visum te beschikken, omdat zij anders worden geweigerd.

Wanneer je een visum voor Turkije wilt aanvragen, dan kan dat hier en het duurt slechts enkele minuten. Je dient alle gegevens juist in te vullen en voor de betaling te zorgen; als jouw betaling is verwerkt wordt jouw visumaanvraag direct in behandeling genomen en krijg je het visum per e-mail thuis gestuurd. Print het dan vervolgens uit en zorg dat je het bij de hand hebt, als je naar Turkije reist, want het is verplicht om bij aankomst je visum voor Turkije te laten zien. Als je zonder visum reist, kan de toegang tot Turkije jou ontzegd worden.

Een visum voor Turkije is standaard 180 dagen geldig en tijdens deze periode mag je maximaal 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven.

Jouw visum Turkije aanvragen kan eenvoudig online via deze website. Binnen 12 uur ontvang jij al jouw visum per e-mail!