total tankpas

Total Tankpas: de sleutel tot kostenbeheersing en gemak op de weg.

De Total Tankpas: de ideale partner voor ondernemers

Als ondernemer is het belangrijk om uw bedrijfskosten goed onder controle te houden. Een van de grootste kostenposten voor veel bedrijven is brandstof. Het beheer van tankbonnetjes en het bijhouden van kilometers kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig is er een oplossing: de Total Tankpas.

De Total Tankpas biedt talloze voordelen voor ondernemers die veel onderweg zijn. Met deze tankpas kunt u niet alleen gemakkelijk en snel tanken bij alle Total-tankstations in Nederland, maar ook bij meer dan 20.000 tankstations in heel Europa. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te zoeken naar een geschikte plek om te tanken, waar u ook bent.

Een van de grootste voordelen van de Total Tankpas is het gemak waarmee u uw brandstofkosten kunt beheren. U ontvangt maandelijks een overzichtelijke factuur met alle gemaakte kosten, gespecificeerd per voertuig en bestuurder. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar maakt het ook eenvoudig om uw uitgaven te controleren en te analyseren.

Daarnaast biedt de Total Tankpas ook andere handige functies, zoals het registreren van tol- en parkeerkosten. U kunt deze kosten eenvoudig toevoegen aan uw factuur, zodat u al uw zakelijke uitgaven op één plek heeft.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Total. De Total Tankpas is voorzien van een pincode en kan worden gekoppeld aan specifieke voertuigen en bestuurders. Hierdoor heeft u volledige controle over wie er gebruik kan maken van de tankpas. Bovendien kunt u de pas eenvoudig blokkeren bij verlies of diefstal, waardoor uw bedrijf beschermd blijft tegen misbruik.

Naast de vele voordelen voor ondernemers, biedt de Total Tankpas ook voordelen voor uw werknemers. Zij kunnen profiteren van kortingen en speciale acties bij Total-tankstations, waardoor zij kunnen besparen op hun eigen brandstofkosten.

Kortom, de Total Tankpas is de ideale partner voor ondernemers die hun brandstofkosten willen beheren en controle willen houden over hun zakelijke uitgaven. Met het gemak van tanken bij duizenden tankstations in binnen- en buitenland, gecombineerd met overzichtelijke facturatie en uitgebreide veiligheidsmaatregelen, biedt deze tankpas alles wat u nodig heeft.

Wacht niet langer en ontdek zelf het gemak van de Total Tankpas. Bespaar tijd, geld en moeite, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw bedrijf.

Ontdek de voordelen van de Total Tankpas!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.