Meer resultaten voor notaris

notaris
Atlas Notarissen Hervé De Graef Alec Benijts brJan Van Ermengem Philippe Colson brJef Van Ermengem. icon-calculate.
Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.:
Notarissen Caudron, Herzeel Breckpot Notch Notarissen. icon-calculate.
Vind een notaris.: postcode, gemeente, naam. Gelieve een postcode, gemeente, notarisnaam te geven of vink het vakje aan om alle erkende bemiddelaars te tonen. Enkel erkende bemiddelaars. Toon op kaart. Met kennis van. Voor notarissen in Europa verwijzen we naar http//www.notaries-directory.eu.: Notarissen Caudron, Herzeel Breckpot. Dit notariskantoor telt 2 vestigingen.
Indeed: Uw Notaris in Brussel Notariskantoor, 4 notarissen.
Raphaël de Vuyst behaalde in 2009 zijn diploma in de rechten aan de Universiteit van Gent en in 2010 zijn master in het notariaat aan de KU Leuven. Hij is de opvolger van notaris Patrick Lefebvre, te 1050 Brussel, voorheen Louizalaan 363, en houder van de minuten van notaris Léon en René Dewever.
Wat is een notaris? Notaris Jean-Luc Snyers.
Dit uit zich in het motto van de notaris: De notaris luistert, geeft raad en tekent mee. Een notaris heeft een heel breed takenpakket waarvoor hij geconsulteerd kan worden. Voor bepaalde zaken zoals de aankoop van een onroerend goed of de oprichting van een vennootschap is de tussenkomst van een notaris verplicht, voor andere niet.
Klachten over een notaris Vlaanderen.be.
Bent u niet tevreden over een notaris of een notariskantoor, dan bespreekt u dat best eerst met de notaris zelf. Is er geen oplossing, dan kunt u uw klacht over de notaris in een brief richten aan de syndicus van de Provinciale Kamer van notarissen, in het Notarishuis in uw provinciehoofdplaats.
Sociaal Secretariaat der Notarissen SSN.
der Notarissen van België VZW. Heeft u vragen, opmerkingen of wenst u meer informatie over onze diensten? Sociaal Secretariaat der Notarissen VZW. Erkend bij Ministerieel Besluit van 4 juli 1946 Nr 150. 2020 Sociaal Secretariaat der Notarissen van België. Website by Dazzle.
Dirk CUYPERS Notaris te Antwerpen. icon-calculate. icon-home. icon-home.
Notaris Bart van Opstal, woordvoerder van Notaris.be: Het feit dat jonge kopers minder actief waren in de provinciehoofdsteden is een aandachtspunt. We merken in onze dagelijkse praktijk dat het voor vele jonge koppels geen evidente zaak is om een betaalbare woning te vinden in het centrum van de stad.
Notarissen krijgen vragen over erfenisplanning Netto.
Notarissen krijgen vragen over erfenisplanning. 19 maart 2020 Vandaag om 1227.: Bezorgde mensen bellen hun notaris voor advies over hun erfenisplanning. Omdat ze er door de coronamaatregelen nu tijd voor hebben of omdat ze beseffen dat ze dat al wat te lang hebben laten liggen. Notaris Bart Van Opstal.
Een huis kopen: welke kosten heb je bij de notaris? Zimmo.
Een huis kopen: welke kosten heb je bij de notaris? Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 14/01/2021 Advies, Financieel. Ben je van plan een woning te kopen? Informeer je dan goed over het kostenplaatje. Naast de prijs van de woning zelf, komen er nog andere aankoopkosten bij kijken. En dan zijn er nog de kosten die gelinkt zijn aan het werk dat de notaris uitvoert. Wat doet de notaris? De notaris is de persoon die erop moet toezien dat alle nodige attesten en inlichtingen in orde zijn, zodat de aankoop van de woning succesvol kan verlopen. Hij zorgt ervoor dat de partijen 100% weten wat ze aankopen. Hij is gedurende het hele proces aanwezig. Voor de ondertekening van de akte. Na het ondertekenen van het compromis de voorlopige verkoopovereenkomst heeft de notaris maximum vier maanden de tijd om allerlei opzoekingen te doen en de vereiste attesten aan te vragen.
Van der Meulen Kock Ubachs Notarissen Notariskantoor waddinxveen.
Van der Meulen Kock Ubachs notarissen is een notariskantoor in Waddinxveen. Aan ons kantoor zijn 3 notarissen verbonden en ruim 20 andere medewerkers, waaronder kandidaat-notarissen, notarieel juristen en administratief medewerkers. Bij ons zijn de lijnen kort, is het contact persoonlijk en zijn de medewerkers vriendelijk en goed opgeleid.
Notarissen FOD Financiën.
Sorry, your Web browser does not support JavaScript. For full functionality of this Website it is necessary to enable JavaScript. Overslaan en naar de inhoud gaan. Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Open mobile menu. Zelfstandigen vrije beroepen.
Verplaatsing naar notaris niet meer nodig voor ondertekening aktes De Tijd.
Zon volmacht maakt dat u zich niet meer hoeft te verplaatsen naar de notaris om uw akte te ondertekenen. Sinds enkele maanden beschikken de notarissen al over een beveiligd videoconferentiesysteem, waardoor u bniet meer naar de notaris van de tegenpartij moet bij bijvoorbeeld de verkoop van een woning, maar ieder bij zijn eigen notaris de akte kan ondertekenen.

Contacteer ons